سوپرمن دستورالعمل ميدهد مر پختن کيک يزدی را
حالا اگر نشستيد و غصه ميخوريد که ای دل غافل چرا بلد نيستم کيک يزدی کاملأ ايراني درست کنم و با چای بخورم اينجانب مثل سوپرمن برايتان دستورش را مينويسم.
لازم به ذکر است که همين خودم تا به حال پنجاه دفعه با همين روش کيک يزدی درست کردهام بنابراين اگر نسبتهايش را درست بريزيد روی هم آخرش کيک يزدی تحويل ميگيريد به جای اين کيکهای نپختهی فرنگي.
3 تا ليوان آرد
نصف ليوان روغن مايع
1 استکان گلاب (اگر نداريد برويد گل رز بچينيد و با کمي آب و شکر بپزيدش ميشود گلاب)
3 تا تخم مرغ
1 ليوان شکر
2 قاشق غذاخوری شربت (يعني شکر و آب غليظ)
1 استکان آب
2 قاشق مرباخوری جوش شيرين
حالا چکار کنيدش را تلگرافي ميگويم که سادهتر هم هست.
شکر + تخم مرغ + گلاب + روغن + آب + شربت (همه را بريزيد روی هم و به هم بزنيد تا تبديل بشود به يک خمير يک دست).
کم کم آرد بريزيد و باز آرام به هم بزنيد. اگر خمير سفت بود زيادی يک کمي آب بريزيد و اگر شل بود يک کمي آرد.
قالبتان را بياوريد و کف همه را چرب کنيد و يکي يک کاغذ کوچک کيک يزدی بگذاريد تويشان و بعد خمير را بريزيد تويشان.
15 تا 20 دقيقه بگذارید توی فر و فقط با يک چنگال امتحان کنيد که تويشان پخته يا نه.
تمام.
خوشتان آمد چقدر سريع بود دستور پخت کيک يزدی.
لازم به ذکر است که همين خودم تا به حال پنجاه دفعه با همين روش کيک يزدی درست کردهام بنابراين اگر نسبتهايش را درست بريزيد روی هم آخرش کيک يزدی تحويل ميگيريد به جای اين کيکهای نپختهی فرنگي.
3 تا ليوان آرد
نصف ليوان روغن مايع
1 استکان گلاب (اگر نداريد برويد گل رز بچينيد و با کمي آب و شکر بپزيدش ميشود گلاب)
3 تا تخم مرغ
1 ليوان شکر
2 قاشق غذاخوری شربت (يعني شکر و آب غليظ)
1 استکان آب
2 قاشق مرباخوری جوش شيرين
حالا چکار کنيدش را تلگرافي ميگويم که سادهتر هم هست.
شکر + تخم مرغ + گلاب + روغن + آب + شربت (همه را بريزيد روی هم و به هم بزنيد تا تبديل بشود به يک خمير يک دست).
کم کم آرد بريزيد و باز آرام به هم بزنيد. اگر خمير سفت بود زيادی يک کمي آب بريزيد و اگر شل بود يک کمي آرد.
قالبتان را بياوريد و کف همه را چرب کنيد و يکي يک کاغذ کوچک کيک يزدی بگذاريد تويشان و بعد خمير را بريزيد تويشان.
15 تا 20 دقيقه بگذارید توی فر و فقط با يک چنگال امتحان کنيد که تويشان پخته يا نه.
تمام.
خوشتان آمد چقدر سريع بود دستور پخت کيک يزدی.
نظرات